Wednesday, July 22, 2009

Heyzap - platforma de jocuri online din care poti si tu profita

Heyzap este o platforma online de agregare de jocuri, ce imprumuta jocuri in flash de pe marile portaluri de jocuri si de la developerii de jocuri, devenind o platforma de jocuri online utila deopotriva si pentru developeri, publisheri sau gameri.

Avantajul Heyzap este ca puteti implementa un joc direct pe blog/website printr-un cod embed. Aceasta optiune pentru publisheri este utila deoarece puteti atrage mai multi vizitatori si chiar sa-i tineti ocupati pe site. Embed-ul permite marirea jocului in full-view, indiferent de spatiul ocupat de joc in sablonul blogului.De asemenea developerii pot profita de pe urma Heyzap, castigand bani din reclame targetate ce apar in perioada de incarcare a jocului. Am si descoperit reclame Google intr-un joc, probabil banii se impart intre developer si Heyzap. Totodata, un developer poate urmari printr-un panou de administrare statistici privind jocul si vizitatorii lui.Heyzap, desi aflat la stadiul de beta, reuseste sa atraga un numar mare de vizitatori si media online pentru a se promova, probabil si datorita dependentei create de jocuri. Putem numi Heyzap un fel de YouTube al jocurilor, ce ofera momentan in jur de 4000 de jocuri la alegere, asa ca vad mult potential in acest start-up.

Ma gandeam sa public saptamanal un post cu un joc popular de pe Heyzap, dar am nevoie si de parerile voastre, ce ziceti?

No comments:

Post a Comment