Tuesday, July 21, 2009

iGoogle pentru telefoanele Android si iPhone

iGoogle este o aplicatie online ce iti permite sa-ti customizezi homepage-ul Google cu widgeturi cu stiri, bloguri, horoscop, vreme, calendar, agenda si orice altceva iti trece prin cap.

Exista utilizatori fideli ai aplicatiei iGoogle si o folosesc in mod constant pentru a citi stiri, pentru a-si citi emailurile sau pentru a se informa despre vreme. Lucrurile se petrec foarte simplu, ca in mai toate aplicatiile dezvoltate de catre Google. Asa ca tot Google s-a gandit ca aplicatia ar fi foarte utila pentru telefoanele mobile, mai ales ca navigarea pe internet este ceva mai greoaie atunci cand folosesti un terminal, mai ales din punctul de vedere al conectivitatii.

Utilizatorii, la randul lor, s-au aratat interesati de disponibilitatea acestei aplicatii pentru telefoanele mobile.

Asadar, in momentul de fata exista o versiune beta a aplicatiei iGoogle pentru telefoanele iPhone si pentru cele care integreaza sistemul de operare Google Android. Aplicatia este construita folosind tab-uri ce includ widgeturile favorite ale fiecarui utilizator in parte, fie ca acestea sunt dezvoltate de catre Google sau de alti terti.

No comments:

Post a Comment